Зареждане

Rigondeaux: Отново съм тук. Предстоят добри неща!

Rigondeaux: Отново съм тук. Предстоят добри неща!
Публикувано на: Юли 25, 2018 в 10:03 ч
Бившият шампион Guillermo Rigondeaux (17-1, 11KO) от края на 2017-та е извън ринга - тогава той претърпя първата в кариерата си загуба.

Rigondeaux скочи в две категории по-нагоре, за да се изправи срещу Lomachenko.

Разликата в размерите обаче беше прекалено голяма и Rigondeaux дори споделя, че си е наранил ръката по време на срещата.

Мнозина се усъмниха доколко е истинска контузията му, като вярват, че Rigondeaux е можел да продължи да се бие.

Няколко месеца по-късно обаче Rigondeaux отново тренира и се готви отново да изгради репутацията си.

"Почивах, но сега отново сме тук, в залата, готови да започнем нова страница в историята. Не съм изгубил страстта си към бокса."

"Физически и психически винаги съм имал енергия. Нищо не се е променило. Не съм от тези, които губят среща и се отказват изцяло. Много велики бойци са губили и не мисля, че това е нещото, което определя кариерата ми."

"Не беше грешка срещата с Lomachenko. Нещата протекоха както се очакваше. Разликата в килограмите беше голяма - прекалено съм малък за тази категория. Случи се, нищо лошо не стана в резултат на това. Всеки иска да печели, но за целта някой трябва и да губи все някога."

"Хубави неща предстоят, сигурен съм. Не искам да прибързвам обаче. Никога не съм се отказвал от спорта, винаги съм бил тук. Хората на улицата ме питат къде съм изчезнал, но аз съм все още тук."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес