Зареждане

Рамзан Кадиров хвали Емеляненко след победата над Кокляев

Рамзан Кадиров хвали Емеляненко след победата над Кокляев
Публикувано на: Декември 1, 2019 в 00:00 ч
Александър Емеляненко записа победа в боксовата си среща с Михаил Кокляев, която се проведе преди няколко дни в Москва. Двамата имаха вражда помежду си и сипеха закани, но на ринга Емеляненко показа предимство и не даде никакви шансове на шампиона по вдигане на тежести.

Опитния ММА боец вкара тежките си удари в главата на Кокляев и победи с нокаут в първия рунд. Рамзан Кадиров е впечатлен от представянето на неговия боец и реши да го похвали в социалните мрежи. Ето какво мисли Кадиров за боксовата среща между Александър и Михаил:


Нашият приятел, ММА боецът Александър Емеляненко  показа зрелищен двубой в петък вечер пред зрителите в Москва. В двубой с щангистът Михаил Кокляев, Емеляненко показа видимо предимство, като вкара добри удари. Боят завърши в първия рунд. 

След поредното попадение Кокляев се оказа на пода на ринга. Нямаше смисъл да продължава битката. Реферът спря двубоя и той победи с технически нокаут. Александър за пореден път демонстрира, че опитен боец с голяма воля. Поздравления за страхотно представяне и победа.


Емеляненко излезе от затвора преди няколко години и само Кадиров му даде шанс да възроди кариета си в ММА. Александър записа 2 победи с нокаут и 1 равенство под банера на чеченската организация. Той е на почит при Кадиров, който преди време му подари луксозен автомобил.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес