Зареждане

Промоутърът на Пулев: Joshua не се изправя срещу старец, Кубрат ще го завърши

Промоутърът на Пулев: Joshua не се изправя срещу старец, Кубрат ще го завърши
Публикувано на: Септември 4, 2017 в 12:30 ч
 
Anthony Joshua е настроен за битка пред още един препълнен британски стадион. Този път арена на "AJ" ще бъде стадиона в Кардиф, където той ще се опита да защити титлата си срещу Кубрат Пулев на 28-ми октомври.
 
Шампионът на WBA, IBF, IBO в тежка категория ще се изправи срещу Пулев в Уелс, след като организаторите изключиха възможността битката да се проведе в T-Mobile Arena в Лас Вегас, където Floyd Mayweather и Conor McGregor премериха сили преди седмица.
 
Пулев стана следващия противник на Joshua, след като украинската легенда Wladimir Klitschko обяви пенсионирането си преди месец, вместо да се изправи срещу британеца в среща реванш.
 
 
Joshua, 27-годишен, завърши Klitschko пред рекордната 90,000 тълпа на стадион Уембли през април, за да задържи 100%-вия си рекорд от нокаути.
 
Промоутърът на Пулев Kalle Sauerland е убеден, че 36-годишният задължителен претендент може да шокира боксовата общественост, тъй като до момента е загубил само веднъж в професионалната си кариера - от Klitschko през 2014-та година.
 
"Мисля, че шансовете му са много добри [на Пулев]. Той се справяше добре срещу Klitschko, докато не бе нокаутиран. Той имаше напълно грешна тактика за тази среща, той се опитваше да се надиграва с Klitschko, което почти се получи.", заяви Sauerland.
 
"Anthony Joshua е страхотен посланик на спорта и всички знаят силните му страни, но всеки знае и слабостите му.", добави той.
 
 
"Срещу Пулев той няма да се изправи срещу някой старец. Кубрат няма да влезе в ситуация, в която ще позволи на Joshua да нанесе тежък удар. Той ще го завърши, това е съвсем ясно."
 
"Много съм уверен в шансовете на Пулев. Изглежда, че битката най-вероятно ще се проведе в Кардиф и очаквам нещо да се случи през следващата седмица."
 
Joshua се надява да подобри рекорда по посещаемост в Кардиф от 50,000 зрители, които се появиха на същото място, за да видят как героя на Уелс Joe Calzaghe побеждава Mikkel Kessler в битка за титлата в супер средна категория преди десет години.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес