Зареждане

Промоутърът на GGG: Canelo си измисля оправдания, за да прави лесни срещи

Промоутърът на GGG: Canelo си измисля оправдания, за да прави лесни срещи
Публикувано на: Май 28, 2018 в 09:56 ч

Tom Loeffler, промоутърът на IBF, IBO, WBA, WBC шампиона в средна категория, Gennady Golovkin (37-0-1, 33KO) вярва, че Canelo Alvarez (49-1-2, 34KO) прави преговорите им трудни, за да си уреди по-лесна среща.

Екипите на двамата боксьори водеха сериозни преговори за евентуален реванш на 15-ти септември.

Разговорът им обаче изглежда се е провалил при въпроса за парите.

Те трябваше да се бият на 5-ти май, но срещата отпадна, тъй като Canelo беше хванат със забранена в кръвта си субстанция. Той отнесе шестмесечно наказание.

Според Loeffler, Canelo не отстъпва от разделението 65-35, докато Golovkin е готов на нещо по-честно - 50-50.

Oscar De La Hoya продължава да твърди обаче, че Golovkin изпитва страх от реванша.

De La Hoya вече търси заместник, като сред вариантите към момента са Daniel Jacobs, Billy Joe Saunders и Spike O'Sullivan. Loeffler коментира:

"Той иска по-честно разделение от това, на което се беше съгласил за 5-ти май. Иска ми се да успеем да се разберем, но изглежда сякаш Canelo и екипът му продължават да се инатят и да твърдят, че GGG не иска да се бият."

"GGG не е този, който се провали на допинг теста. От уважение смята, че парите трябва да се разделят по равно. Gennady е объркан. Той се съгласи на условията за 5-ти май и щеше да ги спази, но тъй като Canelo не внимава какво слага в тялото си, той дори заслужава по-голяма част от приходите."

"Срамно е. Това е най-голямата среща в спорта. Срамота ще бъде ако не успеем да се разберем. Canelo не иска да се бие с GGG и това е. Търсят си оправдания, за да се изправят срещу по-лек опонент, като Spike O'Sullivan. Но това е техен избор, не можем да ги насилваме."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес