Зареждане

Пол за Майк Тайсън: Ще го изпратя във вечните ловни полета

Пол за Майк Тайсън: Ще го изпратя във вечните ловни полета
Публикувано на: Май 20, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол скоро ще стане най-мразеният човек на планетата. Така или иначе, той планира да унищожи Майк Тайсън на ринга. Само преди две години "железният" Майк имаше проблеми с гърба, които го приковаха към инвалидна количка. Това беше по-сериозна форма на ишиас, която го караше да има много депресивни мисли.

Тогава Майк разкри, че тялото вече не го слуша и чувства, че смъртта му наближава. Няколко месеца по-късно обаче Тайсън излезе от това мрачно настроение, благодарение на което успя да се върне към частични тренировки. Миналата година Тайсън отхвърляше различни оферти за следващото си завръщане на ринга. 

Но той нямаше представа, че кралицата на всички стрийминг платформи (Netflix), ще разбие банката и ще му плати царски за очакваното завръщане. Вече минаха две пресконференции преди битката, която ще се случи през юли в Арлингтън, Тексас. Битката ще е професионална и двамата не планират да показват милост един към друг.

Джейк е категоричен, че ще търси нокаута и вярва, че ще се случи в 2 рунда:

„Искам да знаеш, че няма да те пощадя. Вие подписахте договора, така че очаквайте да работим здраво. Главата ти ще удари земята най-късно във втория рунд! Обещавам на хората, че на 20 юли ще приспя Майк и той ще почувства силата ми. Завинаги ще бъда запомнен като човекът, който изпрати Майк Тайсън във вечните ловни полета.“, закани се Пол.

Кой от двамата ще спечели битката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес