Зареждане

Пол очаква Силва да удържи на думата си и да се включи в неговата асоциация

Пол очаква Силва да удържи на думата си и да се включи в неговата асоциация
Публикувано на: Януари 4, 2023 в 06:02 ч
Няколко дни преди боксовия им мач в края на октомври, Андерсън Силва и Джейк Пол сключиха договорка. Пол предложи, ако Силва загуби, да помогне за създаването на асоциация на ММА бойци, за да помогне на състезателите да получат по-добро заплащане и по-добро здравеопазване. „The Spider“ прие сделката и беше направено устно споразумение.


Бившият дългогодишен шампион на UFC в средна категория в крайна сметка загуби, но все още не е потвърдил дали ще удържи на думата си. Но за Пол има причина да вярва, че Силва ще изпълни сделката си.

„Убеден съм, че ще се случи и Андерсън ще помогне“, каза Пол наскоро в The MMA Hour. „Мисля, че той е човек на думата си и това най-важно. От дълго време има нужда от подобен съюз. В момента разговаряме с адвокати, за да настроим всичко и да изработим структурата и да започнем да визуализираме как да изглежда този съюз и как ще работи.“

За Пол участието на Силва би било от огромна подкрепа в това, което той казва, че е неговата кауза - да помага на бойци.

„Мисля, че присъединяването на хора като Андерсън Силва наистина помага, защото всички го уважават. Мисля, че бойците, независимо дали ме мразят или ме обичат, аз се опитвам да им помогна. Аз продължавам да помагам на бойците без да спирам. Те трябва да видят нещата, които направих за Аманда Серано, ситуацията, в която се намираше.

Просто искам да помогна. Така че могат да ме мразят или дори да не ме уважават, но трябва да сме в един отбор. Това е целият смисъл на този съюз - нека се обединим и да бъдем силни като едно. Може дори да не харесвам определен боец, който иска да бъде в съюза, но това няма значение. Оставям егото си настрана, защото това ще бъде от полза за всички нас.“

Пол се бори с UFC и по-специално с президента Дейна Уайт за дългогодишните проблеми със заплащането на бойците.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес