Зареждане

Планират Фюри срещу Джошуа през декември в Саудитска Арабия

Планират Фюри срещу Джошуа през декември в Саудитска Арабия
Публикувано на: Май 1, 2020 в 10:04 ч
Боксовият анализатор и водещ Майк Копингер сподели, че се работи по битка между шампионите в тежка категория Тайсън Фюри и Антъни Джошуа. Срещата им е гласена за декември в Саудитска Арабия, където двамата имаха участия преди месеци. Фюри участва на събитието на WWE, а неговия сънародник си върна титлите с победа над Анди Руиз. В момента Джошуа държи титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO. Тайсън от своя страна държи титлата на WBC и срещата между тях ще излъчи безспорен шампион в тежка категория.

31-годишния Фюри е непобеден на ринга с рекорд 30-0-1 и има шанс да стане безспорен шампион, което още повече ще затвърди неговото наследство в играта. В своята последна битка той победи Дионтей Уайлдър през февруари. Джошуа от своя страна е на 30 години с рекорд 23-1 в кариерата си. Срещата между тях няма да бъде лесна за организиране, защото двамата имаха насрочени срещи.

Фюри трябваше да се бие с Уайлдър, а Джошуа с Кубрат Пулев. Започнали са преговори между страните, като ще се наложи да платят на Уайлдър да се откаже от трилогията с Фюри, защото той вече активира клаузата за незабавен реванш.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес