Зареждане

Пиле с фъстъчено масло или как Тайсън Фюри свали 64 кг.

Пиле с фъстъчено масло или как Тайсън Фюри свали 64 кг.
Публикувано на: Ноември 30, 2018 в 08:40 ч
Източник: Sportal.bg
9 седмици, всяка вечер, едно и също ястие! Дисциплина! Желание! И мисъл за голямата цел!  Ако се питате как онзи шишко от преди няколко месеца - Тайсън Фюри, отново без проблем съблича тениската си и показва, че е готов за мач, то отговорът е един - ВЕЧЕРЯ, пише сайта на btvnovinite.bg!

Всяка вечер в продължение на 9 седмици британският боксьор яде едно и също ястие - пилешка пържола с фъстъчено масло. Какъв е резултатът? 64 килограма надолу!

След като бе уличен в употребата на кокаин и получи забрана да се занимава с бокс за близо 3 години, Фюри изпадна в омагьосания кръг на бързата храна и липсата на физическа активност. Боксьорът вече не приличаше на боец, който някога е държал 4 от титлите в тежка категория след победа над Владимир Кличко. По-скоро бе чичка, на когото хич не му пука, че има корем и паласки.

След това се появи възможността британецът да се завърне на ринга, а провокативното му поведение през годините веднага му осигури силни съперници. За да се представи добре, Фюри трябваше да влезе във форма. Само че дюнерите, пиците и шоколадът нямаше да му помогнат.

В този момент в живота на бившия вече шампион се намеси диетологът Грег Мариот и приятелят му готвач Тим Алкок.
 
 
Двамата изготвиха диета, която Тайсън стриктно спазва. И не си мислете, че става дума за глад! Не! За да се справя добре на ринга огромният Фюри има нужда от много естествени мазнини, които да му дадат енергия. Въглехидратите обаче са строго забранени!
И така, какво яде Тайсън Фюри преди важния си мач срещу Дионтей Уайлдър за титлата на Световния боксов съвет (WBC) на 1 декември?

Сутринта му започва с омлет и бекон. През деня си хапва огромно количество авокадо, ядки, сирене, риба и месо, както и любимата му яхния.

Строго забранени са пастата, зърнените храни, оризът, бобовите храни и варивата!

Подобрението на формата на Фюри е очевидно! Той вече е истински претендент за боксова слава! Дали тази супер диета ще му помогне за напред? Ще разберем първо на 1 декември!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес