Зареждане

Patrick Day почина няколко дни след тежката загуба с нокаут

Patrick Day почина няколко дни след тежката загуба с нокаут
Публикувано на: Октомври 18, 2019 в 00:00 ч
27-годишният боксьор Patrick Day е починал само 4 дни след тежката загуба с нокаут в 10-тия рунд, която допусна от Charles Conwell на 12-ти октомври в Чикаго. Day беше изнесен на носилка след загубата и веднага закаран в болницата, където спешно му направили операция на мозъка.

Боксьорът бил в кома и така и не се събудил. Patrick (17-4-1) е починал в болницата заобиколен от своето семейство, приятелите и неговоя екип. Ето какво сподели за трагедията Lou DiBella, който дълги години е негов промоутър:


От всички хлапета Pat беше този, който нямаше нужда да се бие. Той произхождаше от добро семейство, беше умен, образован, споделяше ценности и имаше други начини да изкарва прехраната си. Какво страхотно хлапе беше. 

Той избра да се боксира, въпреки рисковете, пред които се изправя всеки боец, когато се качи на ринга. Боксът е това, което Pat обичаше да прави. Така той вдъхновяваше хората и това го караше да се чувства жив 


Преди да стане професионалист той успява да запише статистика 75-5 като аматьор и печели множество отличия. Да почива в мир!!!


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес