Зареждане

Оправданията на Уайлдър с костюма са пълна лъжа

Оправданията на Уайлдър с костюма са пълна лъжа
Публикувано на: Февруари 28, 2020 в 05:00 ч
Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър загуби титлата си от Тайсън Фюри, който миналия уикенд във Вегас го победи с нокаут. Фюри отново доминира в срещата и този път си върна на "The Bronze Bomber" и няколко пъти го прати в нокдаун. Няколко дни след срещата бившия шампион се оправда и отдаде загубата на тежкия костюм, с който излезе към ринга.

Уайлдър сподели, че въпросния костюм бил с тегло над 20 килограма и това сериозно го изморило. Той изразходил цялата си издръжливост по време на своето излизане към ринга и вече нямал крака в срещата. Това негово оправдание доведе до сериозни критики и подигравки в социалните мрежи, а сега излезе и нещо много интересно.

Понякога думите на човек са против самия него и излиза, че Уайлдър лъже и то доста нагло. Явно той е забравил, че през 2018 година беше гост в подкаста на Джо Роугън и там сподели, че тренира с жилетка, която тежи над 20 килограма. Социалните мрежи пламнаха с видео от подкаста на Роугън, в което той се хвали как тренирал с тежести и подигравките по негов адрес се увеличиха. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес