Зареждане

Огромен интерес към бокса на Европейската седмица на спорта

Огромен интерес към бокса на Европейската седмица на спорта
Публикувано на: Септември 26, 2022 в 15:18 ч
БФ Бокс
Боксовият ринг предизвика страхотен интерес в осмото издание на Европейската седмица на спорта #BeActive, организирана от Министерство на младежта и спорта ММС. Треньорът Пейчо Багдатов и млади таланти от клуб „Балкан“ показаха на повече от 70 деца някои от тънкостите на древния спорт. Събитието се проведе в събота пред НДК в София.

„Много съм щастлив от интереса, който нашият спорт предизвика. В рамките на няколко часа рингът пред НДК се изпълни с деца, които искаха да опитат, да научат някои от тънкостите на боксовото изкуство. Радвам се, че Европейската седмица на спорта отново ни даде възможност да зарадваме децата, които истински се вълнуваха и задаваха въпроси, а голяма част от тях, сигурен съм, ще видим и в боксовите зали за тренировки“, сподели преживяното специалистът Багдатов.

Министерство на младежта и спорта ММС организира Европейска седмица на спорта #BeActive за осма поредна година. През 2022-ра мотото на събитието е „Можем да го постигнем заедно – нека се опитаме да бъдем активни“.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес