Зареждане

Официално: Mayweather срещу McGregor на 26 август

Официално: Mayweather срещу McGregor на 26 август
Публикувано на: Юни 15, 2017 в 07:13 ч

Вярвате ли или не - двубоят в действителност ще се проведе!

След толкова много приказки и толкова отлагане, боксовият двубой между UFC шампиона Conor McGregor и най-добрият боксьор на нашето време Floyd Mayweather, вече официално бе потвърден за 26 август.

И двете страни официално са подписали договорите. Conor McGregor го направи преди месец, а Floyd потвърди от своя страна едва днес.

12-рундовият мач ще се проведе в категория до 70 кг в T-Mobile Arena в Лас Вегас.
 

"Money" се оттегли от бокса след като победи Andre Berto през 2015. От тогава насам McGregor го предизвикваше на двубой във всеки удобен случай и за изненада на всички Mayweather започна да му отговаря и дори реши да прекъсне оттеглянето си, за да се завърне в двубой с номер 50 срещу една от звездите на ММА.

McGregor междувременно не е стъпвал в клетката, откакто победи Eddie Alvarez в UFC 205 през ноември и стана първият шампион в ММА, който държеше две титли едновременно. Оттогава ирландецът стана баща и упорито настояваше за двубой с Mayweahter.

Срещата ще бъде организирана от Mayweather Promotions и ще бележи първия път, в който боец от UFC стъпва на боксовия ринг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес