Зареждане

Официално: Anthony Joshua срещу Jarrell Miller в Медисън Скуеър Гардън на 1-ви юни

Официално: Anthony Joshua срещу Jarrell Miller в Медисън Скуеър Гардън на 1-ви юни
Публикувано на: Февруари 13, 2019 в 20:21 ч
Шампиона в тежка категория на WBA,WBO,IBF и IBO, Anthony Joshua залага поясите на 1-ви юни срещу непобеденият Jarrell ‘Big Baby’ Miller. Двамата  ще се бият в легендарната зала Медисън Скуеър Гардън като битката ще бъде дебют за шампиона в САЩ. AJ се надяваше, че ще се бие през април на Уембли срещу Wilder или Fury, но двамата избраха да проведат реванш и плановете пропаднаха. Това е голям шанс за AJ, който може да спечели сърцата на феновете в САЩ и така най-после да примами Deontay Wilder. Ето какво сподели с феновете AJ преди няколко часа:



Искам да ви дам малко информация за това, което следва. Ще пътувам към Ню Йорк на 1-ви юни и ще защитавам титлите си в тежка категория срещу Jarrell Miller в Медисън Скуеър Гардън. Всички знаете, че в момента в тежка категория е пълно с политика и аз се надявах, че ще се бия през април на Уембли, но не се получи и сега нямам търпение за това ново предизвикателство. 


Здраво стъпил съм на земята и нямам търпение за това предизвикателство. Няма да разчитам на късмета, имам план за победа и искам да оставя своята следа.







Ето и какво сподели "Голямото бебе" преди най-важната си битка до момента:



Joshua прави голяма грешка, като идва у дома да се бие с мен. Той иска да се покаже на нашата сцена, но всъщност идва, за да ми даде титлите. Ще си тръгне от тук с празни ръце. Цял живот чакам този шанс и на 1-ви ще стана шампион. Този смешник е на пътя ми и ще го махна от там. 







Ето ги и двамата лице в лице за първи път:







Ще успее ли Miller да детронира AJ, или "Голямото бебе" ще си плати за приказките, които не спира да ръси по адрес на майката на AJ ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес