Зареждане

Обявяват Усик срещу Фюри в началото на февруари

Обявяват Усик срещу Фюри в началото на февруари
Публикувано на: Януари 28, 2023 в 00:00 ч
Александър Красюк, който е промоутър на непобедения украински боксьор Александър Усик (20-0, 13 КО), сподели, че работят усилено по битката с Тайсън Фюри. 

От щаба на Усик се надяват, че ще могат да обявят официално битката в началото на февруари. Очаква се битката за определяне на безспорен шампион в тежка категория да се случи през април. Усик държи титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO, а Фюри е шампион на WBC.

Локацията все още не е избрана, но вероятно ще бъде в Близкия изток, защото там дават най-много пари.

„Животът направи някои корекции и сега краят на април е по-добра дата за нас от началото на март. Работим интензивно по датата на двубоя и по договора, за да го обявим в началото на февруари.

„Сега топката в преговорите е на страната на Фюри. Веднъж не излезе за реванш с Владимир Кличко, въпреки че всичко вече беше договорено. Сега нищо не е договорено с него. Разбира се, той се интересува от битката с Усик. 

Сега той е друг човек. Но кой знае какво е в главата му. Надяваме се, че здравият разум ще победи, и че до края на пролетта ще я има най-голямата битка в историята.“, цитира Красюк от Luckypunchnet.

Кой от двамата ще стане безспорен шампион ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес