Зареждане

Нови надежди за срещата между Усик и Фюри

Нови надежди за срещата между Усик и Фюри
Публикувано на: Септември 22, 2023 в 14:22 ч
Феновете на бокса могат да се надяват, че обединението на четирите пояса между Олександър Усик и Тайсън Фюри, което беше предмет на много спекулации, все пак може да стане реалност. Мениджърът на Фюри, Спенсър Браун, подаде надежда, че тази дългоочаквана среща може да се състои към края на годината.

Въпреки че Браун беше сдържан по отношение на подробности, той намекна, че разговорите за организирането на битка между Фюри и Усик в Саудитска Арабия продължават.

"Не мога да разкрия всичко в момента, но ако имате Коледен списък с желания за една битка в тежка категория, това може да се случи", обяви Браун. "Саудитците ще ни подарят Коледа – това е всичко, което мога да кажа."

Разделянето на приходите, условията за мястото на битката и възможни реванши бяха фактори, които предизвикаха затруднения при предишните опити за среща между двамата боксьори. Надеждите сега са насочени към възможната реализация на тази среща, след като тя бе отложена през тази година поради различни причини.

Скорошни коментари от Франк Уорън, промоутърът на Тайсън Фюри, допълниха оптимизма, твърдейки, че е уверен във възможността за организиране на битка между Фюри и световния шампион Усик. След като Фюри завърши своята битка срещу звездата на ММА Франсис Нгану, вниманието на феновете с нетърпение се насочва към възможната историческа битка с Усик.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес