Зареждане

Нгану за Джошуа: Той няма да може да понесе моята мощ

Нгану за Джошуа: Той няма да може да понесе моята мощ
Публикувано на: Февруари 21, 2024 в 00:00 ч
Франсис Нгану твърди, че Антъни Джошуа няма да може да понесе ударите, които нанесе на Тайсън Фюри през октомври миналата година, без той да се предаде в двубоя им на 8 март в Рияд, Саудитска Арабия.

Нгану, един от най-големите боксьори в тежка категория, смята, че Джошуа (27-3, 24 нокаута) не може да понесе такива удари като Фюри и да се изправи по същия начин. През целия двубой Фюри получаваше масивни удари, а в шампионските рундове загуби хладнокръвие. В един от случаите видяхме как Фюри срази Нгану с тежък лакът в главата, а бившият шампион на UFC дори не се влезе в клинч. Това беше впечатляващо. Справедливо е да се каже, че ако Фюри беше приклещил Деонтей Уайлдър със същия лакът, той щеше да се удари в пода и нямаше да се изправи.

Брадичката на Джошуа под въпрос. Мнозина биха се съгласили, че 34-годишният Джошуа няма кой знае каква брадичка и щеше да има много загуби с нокаут в досието си, ако промоутърът му Еди Хърн не го държеше далеч от силни удари през 11-годишната му професионална кариера.

Анди Руис-младши нокаутира Джошуа през 2019 г., а Владимир Кличко трябваше да направи същото през 2017 г., ако не се беше оттеглил необяснимо, след като го свали в шестия рунд. Този двубой беше най-странният.

"Да, имам съмнение за това", каза Нгану пред DAZN, когато го попитаха дали Джошуа може да се справи с ударите, с които удари Тайсън Фюри през октомври миналата година. "Тайсън показа, че е много издръжлив. Видях го да се връща след нокдауни така, както не бихте повярвали. "Така че мисля, че той вероятно е един от най-устойчивите хора там, и това не е неуважение към Ей Джей. Не вярвам, че Ей Джей би понесъл това, което понесе Тайсън."

Сравнения с Фюри Съвсем очевидно е, че ако Нгану нанесе подобни удари върху брадичката на Джошуа, каквито нанесе срещу Фюри, на 8 март ще има лесна вечер. Джошуа не може да понесе такъв тип удари, без да се падне на пода. AJ може да се изправи от ударите, но ще продължи да пада многократно под огневата мощ на Нгану, докато съдията не бъде принуден да прекрати състезанието.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес