Зареждане

Не!новина: Мейуедър се фука с колата си пред кухня за социално слаби

Не!новина: Мейуедър се фука с колата си пред кухня за социално слаби
Публикувано на: Февруари 19, 2020 в 09:35 ч
Боксовата звезда Флойд Мейуедър използва свободното си време, за да посети местна кухня за социално слаби в своя роден град и да се изфука с новия си Ролс Ройс.

Оттеглилата се бокса легенда използва времето си извън спорта, за да харчи стотиците си милиони долари, изкарани от кариерата му на ринга, като си купува разточителни неща като скъпи часовници и автомобили, а след това да ги споделя в социалните мрежи, за да му се радваме.

Но въпреки несметното си богатство, "Money" не забравя откъде е тръгнал и помни скромните си корени в родния си град Гранд Рапидс, където често посещава благотворителни мероприятия за бездомни и социално слаби, където им показва нагледно колко хубав е живота му сега.

Изключение не правят и зимните месеци. Миналата седмица след вечеря Мейуедър излезе от имението си и се свърза с местната благотворителна организация "Кухнята на Бог", където се появи с новия си Ролс Ройс и позира за снимки с хора, които се редяха за да получат топла супа от кухнята за социално слаби.

За да демонстрира загрижеността си и за да забавлява хората, той дори седна на шофьорското място и форсира двигателя няколко пъти, преди да позволи на няколко късметлии да надзърнат през прозореца и да се насладят на красивия интериор на автомобила.


Пред местни репортери непобеденият боксьор с 50 победи на ринга сподели:

"Винаги съм се радвал да допринасям с нещо към обществото. Лесно забравяме откъде сме тръгнали и забравяме малките хора, така че идвам тук от време на време при тези бездомни и социално слаби хора, за да им покажа малко късче от хубавия живот, който те никога не са имали.

Дали им сипвам супа? Не, Флойд "Money" Mayweather не прави такива неща, освен ако не са му платили 8 или 9 цифрена сума. Вместо това обаче показвам на тези бедни души, колко богати могат да бъдат. Всичко, което е нужно е малко упорита работа, отдаденост, натурален талант, отлични маркетингови умения и страхотен екип, който да те подкрепя.

Според мен това е много по-голям принос, отколкото да им дам супа, хляб или какаово мляко. Къде другаде иначе те биха могли да видят Флойд "Money" Мейуедър на живо или пък чисто нов Ролс Ройс за половин милион долара? Вероятно никъде и никога."

Това е не!новина и моля, приемете я като шега и закачка - целта ѝ е да се позабавляваме. Написаното горе 99% няма нищо общо с реалността и е създадено с цел хумор и усмивки. Весел и забавен ден от екипа на MMA.BG :)

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес