Зареждане

Не!новина: Фюри се контузи, реваншът с Уайлдър в опасност

Не!новина: Фюри се контузи, реваншът с Уайлдър в опасност
Публикувано на: Февруари 12, 2020 в 08:59 ч
Реваншът между Тайсън Фюри и шампиона на WBC, Дионтей Уайлдър е в опасност, след като Фюри получи тежка контузия по време на подготовката си.

Дългоочакваната среща, планирана на 22-ри февруари в Лас Вегас може да бъде отложен, след като Фюри е получил неприятна травма на пениса си по време на подготвителния лагер.

Фюри съобщи публично преди време, че като част от подготовката си мастурбира по 7 пъти на ден, опитвайки се по този начин да увеличи нивата си на тестостерон. Но според слуховете изглежда "Gypsy King" се е здрависвал с набора прекалено често по време на тренировъчния си лагер.


Според източник, Фюри е приключвал шестата си тренировка за деня, когато е чул силен звук от скъсване, в резултат на което е разкъсал част от ценния крайник, предизвиквайки кръвотечение и е бил откаран в агония до близката болница.

Лекарите са се погрижили да закърпят пораженията и са посъветвали на боксьора да се въздържа от сексуални актове в близките 6-8 седмици, така че сега на Фюри ще му се наложи да намери друг начин да увеличи нивата си на тестостерон.

За щастие варианти за увеличаване на мъжкия хормон има и то съвсем натурално.


Това е не!новина и моля, приемете я като шега и закачка - целта ѝ е да се позабавляваме. Написаното горе 99% няма нищо общо с реалността и е създадено с цел хумор и усмивки. Весел и забавен ден от екипа на MMA.BG :)

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес