Зареждане

Мениджърт на Конър: И Боб Аръм вече е фен

Мениджърт на Конър: И Боб Аръм вече е фен
Публикувано на: Януари 29, 2020 в 12:50 ч
Според Ауди Атар, мениджър на UFC звездата Конър Макгрегър, неговия клиент е напълно сериозен за това да се върне в бокса.

Макгрегър направи доста неочакван ход, като дебютира в професионалния бокс през 2017, когато предизвика Флойд Мейуедър. Той се справи добре, но бе победен все пак от боксьора.

По-рано тази година Макгрегър се върна с победа в UFC, но неколкократно заяви, че има интерес към бокса и че от бокса има интерес към него.

Мениджърът на Top Rank, Боб Аръм сподели че има планове да направи две битки между ирландеца и Терънс Крауфорд - една в ММА и една в бокса.

Вижте също: Боксьорът Терънс Крауфорд срещу Макгрегър в UFC?

Мениджърът на Макгрегър каза, че всичко е възможно.

"Макгрегър е сериозен за плановете си в бокса," каза Атар. "азвал го е. Това мога да ви го потвърдя със сигурност. Ако той има интерес в нещо, твърде вероятно е да се случи.

Определено наблюдаваме всичко. Наблюдаваме не само обвързаността на феновете и интереса на обществото, но и гледаме кой какво говори. Така имаме винаги различни варианти за ход. В крайна сметка видяхме Флойд, видяхме Мани Пакиао, а сега и Боб Аръм вярва в нещата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес