Зареждане

McGregor: Уверен съм, че ще премина през ударите на Mayweather

McGregor: Уверен съм, че ще премина през ударите на Mayweather
Публикувано на: Август 18, 2017 в 12:30 ч
 
Floyd Maywaether може да е боксьорът с най-добра защита, който някога сме виждали, но той заяви, че ще бъде офанзивно настроен в предстоящата му битка с Conor McGregor на 26-ти август.
 
По принцип Mayweather е дефанзивен боец в стила на бившия шампион в тежка категория James J. Corbett. Той е по-бърз и по-точен от всеки друг боец на света, така че не е нужно да влиза в размени с който и да било. Той може да влезе, да изстреля ударите си и да излезе, преди другия боец да е разбрал какво го е ударило.
 
Докато Mayweather по-рано този месец каза, че ще върви само напред срещу McGregor, той все още ще бъде нащрек, както винаги е бил. Mayweather е на една победа от подобряването на рекордна на Rocky Marciano като боксьора с най-много победи без записана загуба и той ще помни това, когато стъпи на ринга.
 
 
McGregor е уверен в голямата победа.
 
Сега, когато двамата бойци получиха разрешение да използват ръкавици от 8 унции, McGregor вярва, че ще нокаутира Mayweather дори по-бързо.
 
И той не се страхува от някои от ударите, които Mayweather ще пусне с новите ръкавици. Mayweather няма победа с нокаут от десетилетие - откакто изпрати Ricky Hatton на земята през есента на 2007-ма година.
 
"Ще вляза и ще го разбия в собствената му игра. Това е, което истинските бойци могат да направят, могат да се приспособят към всякакви обстоятелства. Bruce Lee казва: "Бъди като водата. Когато тя влезе в чаша, става чаша". Това е философията, в която вярвам. Няма значение кое правило или условие ще ми поставят, мога да се адаптирам и да преодолея всяка ситуация. Точно това ще направя на 26-ти август. Чувствам се много уверен, че мога да премина през всеки негов изстрел и да го пречупя.", заяви McGregor.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес