Зареждане

Mayweather с мнение как McGregor ще се представи срещу 'младите лъвове' в бокса

Mayweather с мнение как McGregor ще се представи срещу 'младите лъвове' в бокса
Публикувано на: Август 30, 2017 в 18:00 ч
 
Непосредствено след победата си с ТКО в 10-ия рунд над Conor McGregor в събота вечер, Floyd Mayweather Jr. призна, че уменията на ирландеца са го изненадали.
 
"Той е доста по-добър, отколкото си мислех, използваше различни ъгли и беше труден опонент", заяви  Mayweather пред Jim Spey в центъра на ринга след битката.
 
Maywaether не беше единственият, които остана изненадан от представянето на дебютанта в тази среща.
 
McGregor стартира битка стремглаво и успя да спечели първия рунд в картите и на тримата съдии. Той също така спечели и следващите два рунда в картата на един от съдиите, както и в много други неофициални карти. Mayweather започна да поема битката в свои ръце в четвъртия рунд, но McGregor все още имаше добри моменти до средата на деветия рунд, когато нещата излязоха извън неговия контрол. До този момент обаче той вече беше надминал очакванията на всички и си осигури нещо като морална победа. 
 
 
Въпреки че Mayweather похвали McGregor за представянето му, малко по-късно "Money" заяви пред Bernardo Osuna от ESPN, че 29-годишният ирландец трябва да се върне в света на смесените бойни изкуства.
 
"Conor McGregor е страхотен боец и искам да го видя как се състезава в UFC, където прави това, което може най-добре. Трябва да разберете, че аз съм на 40 години и бях почти 800 дни извън спорта, a той е активен, тренира активно в залата за бокс и в залата на UFC. Тези другите боксьори, тези млади лъвове, те хвърлят много повече комбинации, отколкото хвърлям аз. В нашата битка аз хвърлях по един урар тук и там, като го разчупвах бавно. Докато тези млади и активни момчета, които правят много комбинации, те ще го изкарат от ринга много по-рано."
 
По всяка вероятност следващата битка на McGregor ще се проведе в Октагона под правилата, с които той е запознат. Ако обаче се върне в бокса, интелигентния ирландец с вкус към парите най-вероятно ще се изправи срещу Paulie Malignaggi, който не може да се счита за "млад лъв". 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес