Най-големият сайт за бойни спортове

       

Mayweather призна, че McGregor има предимство в предстоящата битка

Mayweather призна, че McGregor има предимство в предстоящата битка
Публикувано на: Август 10, 2017 в 15:00 ч
 
Феновете на бойните спортове вече от месеци чакат боксовото шоу между шампиона на UFC в лека категория Conor McGregor и боксовата легенда Floyd Mayweather. Сега сме на само няколко седмици от тази битка.
 
Обикновенно, когато влиза в битка, Mayweather говори предимно за себе си. Въпреки това, в последното си интервю, той отдели повече време на опонента си. Бившият боксов шампион в пет дивизии даде интервю пред Stephen A. Smith от ESPN и по време на интервюто обясни защо McGregor има някои предимства на своя страна за предстоящата битка.
 
"Той е доста по-млад. Когато погледна себе си и Conor McGregor чисто на хартия, той е по-висок, има по-голям обхват и като цяло е по-едър от мен от главата до петите. Той е много по-млад, така че младостта е на негова страна. И аз бях няколко години извън спорта. Сега съм на 40 години. Така че, ако погледнете нещата на хартия, той има повече предимства", заяви Mayweather.
 
 
Коментарите на Mayweather може да наведат някои хора на мисълта, че той просто се оправдава в случай, че McGregor шокира света, ако по някакъв начин го победи в края на този месец. Трудно е да се спори с фактите, които Mayweather отбеляза. В крайна сметка, обаче, той все още е със зашеметяващ професионален рекорд от 49-0, но пък не е нокаутирал никого от 2011-та година насам.
 
"Не съм казвал, че не мога да се бия. Току-що казах, че не съм същият Floyd Mayweather, който някога съм бил", обясни той.
 
 
Не се залъгвайте, той е готов да направи най-доброто си представяне срещу шампиона на UFC. Дори може да има и някаква допълнителна мотивация, която да влезе в този двубой, след като Mayweather чу някои омразни думи от McGregor по свой адрес по време на промоционалното турне. Floyd също така обясни, че най-големият проблем, който е имал с "Notorious", е използването на расистки обиди от страна на ирландеца.
 
"Просто не ми хареса, когато той ни нарече маймуни", заяви Mayweather.
 
Най-голямата битка на годината ще се проведе на 26-ти август в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада. Очаква се събитието да бъде най-доходоносното в историята на бойните спортове.
 

Свързани Новини

Tony Ferguson: Conor е шампион само на хартия, пазя най-доброто от себе си за това к*пеленце

Tony Ferguson: Conor е шампион само на хартия, пазя най-доброто от себе си за това к*пеленце
След като стана ясно, че се доближаваме все повече до двубой в леката категория между Tony Ferguson и Conor McGregor, закачките между двамата започнаха да стават все по-чести.
Новини » октомври 16, 2017 (120)
цялата новина

Tony Ferguson отговори на Conor McGregor със свои колажи

Tony Ferguson отговори на Conor McGregor със свои колажи
Ferguson спечели временната титла в леката категория и с пълно право очаква двубой с шампиона McGregor.
Новини » октомври 15, 2017 (3)
цялата новина
Мнения в Facebook