Най-големият сайт за бойни спортове

       

Mayweather призна, че McGregor има предимство в предстоящата битка

Mayweather призна, че McGregor има предимство в предстоящата битка
Публикувано на: Август 10, 2017 в 15:00 ч
 
Феновете на бойните спортове вече от месеци чакат боксовото шоу между шампиона на UFC в лека категория Conor McGregor и боксовата легенда Floyd Mayweather. Сега сме на само няколко седмици от тази битка.
 
Обикновенно, когато влиза в битка, Mayweather говори предимно за себе си. Въпреки това, в последното си интервю, той отдели повече време на опонента си. Бившият боксов шампион в пет дивизии даде интервю пред Stephen A. Smith от ESPN и по време на интервюто обясни защо McGregor има някои предимства на своя страна за предстоящата битка.
 
"Той е доста по-млад. Когато погледна себе си и Conor McGregor чисто на хартия, той е по-висок, има по-голям обхват и като цяло е по-едър от мен от главата до петите. Той е много по-млад, така че младостта е на негова страна. И аз бях няколко години извън спорта. Сега съм на 40 години. Така че, ако погледнете нещата на хартия, той има повече предимства", заяви Mayweather.
 
 
Коментарите на Mayweather може да наведат някои хора на мисълта, че той просто се оправдава в случай, че McGregor шокира света, ако по някакъв начин го победи в края на този месец. Трудно е да се спори с фактите, които Mayweather отбеляза. В крайна сметка, обаче, той все още е със зашеметяващ професионален рекорд от 49-0, но пък не е нокаутирал никого от 2011-та година насам.
 
"Не съм казвал, че не мога да се бия. Току-що казах, че не съм същият Floyd Mayweather, който някога съм бил", обясни той.
 
 
Не се залъгвайте, той е готов да направи най-доброто си представяне срещу шампиона на UFC. Дори може да има и някаква допълнителна мотивация, която да влезе в този двубой, след като Mayweather чу някои омразни думи от McGregor по свой адрес по време на промоционалното турне. Floyd също така обясни, че най-големият проблем, който е имал с "Notorious", е използването на расистки обиди от страна на ирландеца.
 
"Просто не ми хареса, когато той ни нарече маймуни", заяви Mayweather.
 
Най-голямата битка на годината ще се проведе на 26-ти август в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада. Очаква се събитието да бъде най-доходоносното в историята на бойните спортове.
 
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Conor McGregor няма да влиза в затвора

Conor McGregor няма да влиза в затвора
По всички личи, че най-голямата звезда в ММА обществото, Conor McGregor няма да влиза в затвора.
Новини » юли 22, 2018 (8)
цялата новина

Floyd Mayweather иска фал след спречкване с моделката Brittney Elena

Floyd Mayweather иска фал след спречкване с моделката Brittney Elena
Brittney Elena работи като модел и се възползва от красивия си външен вид, но изглежда освен това тя е и доста умел атлет.
Новини » юли 19, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook