Зареждане

Mayweather: McGregor продължава се бие мръсно дори и с Joe Cortez в екипа му

Mayweather: McGregor продължава се бие мръсно дори и с Joe Cortez в екипа му
Публикувано на: Август 18, 2017 в 16:00 ч
 
Floyd Mayweather няма никакъв проблем със съдията Robert Byrd, който ще бъде рефер на срещата му срещу Conor McGregor.
 
Той не звучеше толкова убедително в четвъртък, когато заяви, че смята, че McGregor ще работи в рамките на правилата на бокса, когато се срещнат на 26-ти август в T-Mobile Arena в Лас Вегас. Само от кратките кадри, които Maywether наблюдавал от сесиите на ирландеца срещу Paulie Malignaggi, той забелязал, че McGregor непрекъснато нарушава правилата.
 
Byrd е ветеран, който е ръководил многобройни битки. Той обаче не е известен с наказанията си, когато действията на ринга загрубеят.
 
 
Mayweather все пак изрази увереност, че Byrd ще държи тяхната 12-рундова битка възможно най-чиста.
 
"Наистина вярвам, че реферът ще си свърши работата. Задачата на съдията е да се увери, че бойците държат битката чиста. Както много пъти казах до сега, в тази битка ще вървя само напред. Затова няма за какво да се тревожа. Гледам напред и ще спазвам боксовите правила на Куинсбъри и съм сигурен, че и той ще ги спазва.", заяви Mayweather.
 
29-годишният McGregor привика в щаба си пенсионираният съдия Joe Cortez, който ръководи всички спаринг срещи по време на целия тренировъчен лагер, за да може ирландеца да свикне с правилата на бокса. Mayweather похвали McGregor, че е предприел тази стъпка, но не е убеден, че е променил нещо с този ход.
 
"Той има Joe Cortez в екипа си, което е страхотно. Въпреки обаче, че Cortez е там, аз все още го виждам да се боксира изключително мръсно. Но не ми влиза в работата да се притеснявам за съдията. Работата ми е да изляза там и да се бия и да оставя съдията да си свърши работата.", допълни той.


 
Mayweather не се притеснява особено от това, че McGregor евентуално ще се опита да вкара удари от смесените бойни изкуства по време на мача, защото ирландецът ще бъде изправен пред огромно финансово наказание и съдебно дело, ако това се случи. Очаква се обаче McGregor да се опита да направи битката възможно най-груба, защото Mayweather го превъзхожда в боксовите способности многократно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес