Най-големият сайт за бойни спортове

       

Mayweather изглежда напълно готов (Видео)

Mayweather изглежда напълно готов (Видео)
Публикувано на: Август 12, 2017 в 16:00 ч
 
Делят ни само две седмици от това, което може да се превърне в най-доходоносната битка в историята на бойните спортове, тъй като суперзвездите Floyd Mayweather и Conor McGregor ще се срещнат на боксовия ринг на 26-ти август.
 
В четвъртък Mayweather пусна отворена тренировка за медиите, където показа част от своята "упорита работа" и "всеотдайност" в залата.
 
Mayweather също говори с медиите и заяви, че вече знае какъв е плана на McGregor за предстоящата битка.
 
 
"Той ще излезе там и постоянно ще сменя стойката си. Постоянно ще го прави. Знам какво ще направи. Ще сменя от ляв гард на десен и обратното. Само това ще прави. Когато постоянно правите това, всичко, което ще постигнете е да изгаряте енергията си. Докато продължавате да сменяте, сменяте, изгаряте твърде много енергия", заяви Mayweather.
 
Докато Mayweather е абсолютен фаворит да спечели битката, мнозина все още залагат на шампиона на UFC в лека категория да шокира света. "Money" не отдавна обобщи предимствата на McGregor, които той ще има по време на битката. Макар че мнозина залагат, че McGregor ще развали перфектния рекорд на Floyd от 49-0, Mayweather честно заяви, че никога няма да се бие в среща, която смята, че може да загуби.
 
 
"Това, което казвам, е следното: На хартия знаем, че той е по-висок. Знаем, че има по-голям обхват. Знам, че младостта е на негова страна, нали? И предполагам, всички казват, че силата е на негова страна. Но аз казвам, че коефициентът на интелигентност е на моя страна, опитът е на моя страна и мисля, че чисто бойните знания са на моя страна", заяви Mayweather.
 
"Така, никога не съм казвал, че смятам, че ще загубя. Никога няма да се замесвам в нещо, ако мисля, че ще загубя. Ще покажа на хората в какво истински вярвам и какво е на хартия", допълни той.

Свързани Новини

Tony Ferguson: Conor е шампион само на хартия, пазя най-доброто от себе си за това к*пеленце

Tony Ferguson: Conor е шампион само на хартия, пазя най-доброто от себе си за това к*пеленце
След като стана ясно, че се доближаваме все повече до двубой в леката категория между Tony Ferguson и Conor McGregor, закачките между двамата започнаха да стават все по-чести.
Новини » октомври 16, 2017 (120)
цялата новина

Tony Ferguson отговори на Conor McGregor със свои колажи

Tony Ferguson отговори на Conor McGregor със свои колажи
Ferguson спечели временната титла в леката категория и с пълно право очаква двубой с шампиона McGregor.
Новини » октомври 15, 2017 (3)
цялата новина
Мнения в Facebook