Зареждане

Майкъл Биспинг към Джейк Пол: Ще ти изнеса лекция в бокса

Майкъл Биспинг към Джейк Пол: Ще ти изнеса лекция в бокса
Публикувано на: Декември 20, 2020 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг е готов да се боксира с братята Логан и Джейк Пол. 41-годишния ветеран твърди, че хора от щаба на двамата братя са се свързали с него и са му предложили да се бие срещу тях. Двамата братя са известни със своите видеа от YouTube, но решиха да направят битки в бокса и привлякоха доста внимание.

Милиони фенове ги следват в социалните мрежи и плащат за битките им, което им носи сериозни приходи. Логан направи две битки със своя колега от YouTube KSI и първата среща завърши наравно при аматьорите, а при професионалистите Пол загуби с решение.

Логан си изкара битка срещу Флойд Меуйедър и двамата ще направят показно през февруари. Джейк Пол от своя страна направи две битки тази година и наскоро нокаутира Нейт Робинсън. Биспинг е готов да се бие с тях и ги призова да бъдат мъже и да приемат. Ето какво още каза Майкъл:

Джейк Пол, Логан Пол, ако искате да се бием, тогава бъдете сериозни и нека го направим, защото говорите доста глупости. Свързвате се с моя мениджър и казвате, че искате да се бием. Аз съм тук и никъде няма да ходя. Искате да се тествате ? Аз съм с рекорд 0-0 в бокса. Казваш, че ти си с рекорд 1-0 или 2-0 на ринга. 

Аз съм 0-0 на ринга. Дори и да имах битка в бокса, пак щеше да имаш повече от мен. В края на краищата, ако го искаш, тогава да го направим. 

Аз съм на 42 години и съм бивш шампион. Ще ти изнеса лекция. Факт е, че няма да изкараш повече от 3 рунда. Свързват се с моя мениджър и питат дали бих имал интерес. Ако това е сериозно, тогава на 100% ще го направя.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес