Зареждане

Майк Тайсън за братята Пол: Ще прегазя тези шибаняци

Майк Тайсън за братята Пол: Ще прегазя тези шибаняци
Публикувано на: Февруари 19, 2023 в 18:00 ч
Бившият шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън наскоро изрази мислите си за влиянието на Джейк Пол върху спорта и какво би направил, ако се изправят един срещу друг. Тайсън изрази недоволството си от настоящия модел, в който най-големите мачове не се материализират. 

Въпреки това той похвали Пол и отбеляза енергията, която е внесъл в спорта. Пол печели признание като талантлив боец от Тайсън, но той даде да се разбере, че ще спечели в евентуален боксов мач. В последните години и Логан, и Джейк бяха готови да се боксират с 'Железния'.

В епизод на Hotboxin’ с Тайсън, той каза: 

„Харесвам факта, че той се включи в играта. Хората не разбират, че боксът се нуждае от това. На този етап в бокса най-добрите бойци не се бият помежду си. Боксът има нужда от човек като него. 
„Бих победил тези шибаници Джейк и Логан Пол. Щях да отида направо при тях, нямаше да има бокс. Единственото нещо, което трябва да направя, е да съм във форма.”, сподели Тайсън.

Джейк Пол ще бъде включен в ранглистата на полутежка категория от Световния боксов съвет (WBC), ако победи Томи Фюри на 26 февруари в Саудитска Арабия.  

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес