Зареждане

Майк Тайсън: В бокса печелят само най-умните

Майк Тайсън: В бокса печелят само най-умните
Публикувано на: Юли 3, 2022 в 02:00 ч
Бившият безспорен световен шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън каза какво трябва да направи Антъни Джошуа, за да не претърпи нова загуба в реванша с Александър Усик.

Миналия септември Антъни Джошуа беше детрониран на стадион Тотнъм Хотспър, след като падна с решение от Александър Усик. Двамата направиха истинско шоу в Лондон, но в крайна сметка украинската сензация си тръгна с високо вдигната ръка, както и титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO в тежка категория. 

Реванш между двамата тежковози ще има на 20 август в Rage on the Red Sea в Саудитска Арабия. Усик е фаворит на букмейкърите и не са много тези, които дават някакъв шанс на Джошуа. Тайсън споделя, че боксът е игра, в която печелят най-умните.

„Ако Джошуа не разбира как да упражнява натиск и да използва удара си, ще се случи същото. Той трябва да използва своето кроше и удар. Печелят само най-умните. 

Ето защо този човек, Усик, тогава спечели. Той действаше умно, беше много бърз и ударът му беше твърде остър“, каза Тайсън, цитиран от The Sun. 

Ще успее ли Джошуа да надхитри Усик ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес