Зареждане

Майк Тайсън: Ще умра като мюсюлманин!

Майк Тайсън: Ще умра като мюсюлманин!
Публикувано на: Юли 7, 2022 в 02:00 ч
Голямата легенда в бокса Майк Тайсън твърди, че ще умре като мюсюлманин.

По време на престоя си в затвора (1992 – 1995) приема Исляма и носи арабското име Малик Абдул Азиз. Тайсън е веган и за никого не е тайна, че е пристрастен към тревата. Майк е най-младият шампион в историята на тежка категория, след като печели световната титла на WBC на 20-годишна възраст.

Към днешна дата Тайсън вече е на 56 години и признава, че няма да е още дълго на този свят. Майк успя да запише 50-6-2 в бокса и в 44 от срещите си спечели с нокаут. През 2020 година Тайсън се завърна след 15 години отсъствие и направи показно с Рой Джоунс, което завърши с равенство.

В участие в YouTube канал Тайсън реши да говори за своя живот и сподели:

"Аз не живея своя живот правилно през цялото време. Пречиствам живота си тогава, когато имам някакво желание. Бог няма да ме благослови, ако съм мръсен. Няма да ме благослови, ако изневерявам на жена си и правя неуважителни неща към семейството си. Няма да получа благословия. Бог знае, че съм егоистично лайно. 

Мисля си, че света се върти около мен. Моля се доста. Вярвам в Бог. Когато умра, ще умра като мюсюлманин. Това е моята същност. Използвам Бог във всички аспекти. Искам да ме защитава, да ме обича и да ми позволи да имам състрадание. Ако не вярвам в съществуването на Бог, тогава съм глупак. 

Да, да, практикувам традициите на мюсюлманите. Аз съм един от тези мъзреливи мюсюлмани. Страхувам се и искам семейството ми да има всичко, след като си отида. Аз съм една от тези пчели, които просто не могат да спрат. Такъв е живота и аз няма да съм тук още дълго.", каза Тайсън в скорошно участие в YouTube канал.

Вие вярвате ли в Бог ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес