Зареждане

Майк Тайсън се стяга за битка срещу голяма звезда в бокса

Майк Тайсън се стяга за битка срещу голяма звезда в бокса
Публикувано на: Май 25, 2020 в 07:34 ч
Бившият шампион в тежката категория Майк Тайсън обещава да се изправи срещу голямо име при завръщането си на ринга.

53-годишният боксьор не се е състезавал от 2005-та, когато загуби от Кевин Макбрайд.

В последните седмици обаче Тайсън публикува серия от клипове, в които се вижда нечовешката му форма и заяви, че се готви за завръщане на ринга за няколко демонстративни благотворителни двубоя.
 

"Чувствам се по-добре от всякога. Господ бе милостив с мен. В момента съм 104 кг. Подготвям се и ще помогна на хора, които не са имали моя късмет. Ще направя благотворително събитие.

Ще събера пари за бездомните и за хората с пристрастявания. Бил съм бездомен и съм бил зависим - знам каква борба е. Не много хора са успели да се измъкнат от такава ситуация, както аз направих."
 

Емблематичният опонент на Тайсън, 57-годишният Ивендър Холифийлд също обяви, че се завръща.

Според Тайсън обаче Холифийлд не е задължително да бъде следващия му опонент.

"Не, имаме много варианти с много боксьори. Много хора искат да се изправят срещу мен. Постоянно се обаждат. В момента водим преговори. Няма да повярвате какви имена са сред тях. До седмица би трябвало да имаме подписан договор," каза Тайсън.

"И каквито пари изкарам, ще ги дам на някой друг. Няма да правя печалба от това - вероятно само компанията, жена ми, понеже тя е партньор, тя ще генерира малко печалба. Но парите отиват за благотворителност."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес