Зареждане

Майк Тайсън се изплаши до смърт, но надделя над акулата

Майк Тайсън се изплаши до смърт, но надделя над акулата
Публикувано на: Август 11, 2020 в 05:00 ч
Майк Тайсън се изправи лице в лице с достоен опонент и успя да победи в “Седмицата на акулите” по “Дискавъри Ченъл”. 54-годишния боксьор направи три рунда с едни от най-свирепите хищници в света. В първия рунд легендата се спусна във водата в клетка, а около него кръжаха лимонови акули. Във втората част Тайсън излезе от клетката и буташе акулите, които се осмеляваха да го приближат.

Най-интересното обаче се случи в третия рунд, който беше последен. Железния Майк се гмурна на 50 метра и приложи хватка на акулата, от която тя за известно време се парализира. Приключението на Тайсън го вдъхновило и той сподели, че е бил изплашен до смърт. На повърхността Тайсън сподели пред камерата, че приел предизвикателството, за да се пребори със страха:


Приех предизвикателството, за да се преборя със страха, който все още изпитвам в живота. Мога да сравня това с превъзмогване на страха от завръщането ми на ринга на тези години. От цялото това нещо научих, че каквото и да се случи, мога да се изправя срещу предизвикателството, да превъзмогна всичко, което се изправя срещу мен и ми пречи да постигна голямата цял в моя живот. Да достигна до пълния си потенциал и да се доближа до Бог.


Тайсън ще се завърне на ринга в края на ноември, за да се бие с Рой Джоунс. Битката им трябваше да се състои следващия месец, но беше преместена.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес