Зареждане

Майк Тайсън през сълзи: Аз съм нищо без бокса

Майк Тайсън през сълзи: Аз съм нищо без бокса
Публикувано на: Март 3, 2020 в 16:00 ч
Въпреки многото си успешни начинания извън бокса, бившият шампион в тежка категория Майк Тайсън все още чувства празнота в живота си без своята страст. Тайсън е най-младият шампион в тежка категория в историята на бокса и беше смятан от мнозина в света на бойните спортове като може би най-плашещият боец за всички времена по време на своята върхова форма.

Всъщност Тайсън беше толкова плашещ, че самият той се е плашил от себе си, докато в крайна сметка не се пенсионира през 2005 година. Сега „Железният Майк“ вече е 53-годишен и в последния епизод на своя подкаст беше доста емоционален, когато с Шугар Рей започнаха да си говорят за бокса. Тайсън сподели, че понякога неговото предишно "аз" му липсва, но не иска да излиза на свобода, защото адът идва с него:


Познавам изкуството на бокса и изкуството на войната, защото това е нещото, което винаги съм изучавал. Ето затова всички се страхуваха от мен, защото когато бях на ринга, бях унищожител. Това е всичко, за което съм роден. Сега тези дни вече няма. Празно е, аз съм нищо. 

Работя върху изкуството на смирението. Това е причината да плача, защото вече не съм този човек и ми липсва. Този човек ми липсва, защото понякога се чувствам като кучка. Не искам този човек да излезе, защото ако излезе, адът идва с него. Това не е забавно и не искам да прозчува като някакъв здравеняк. Просто мразя този човек. Страхувам се от него. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес