Зареждане

Майк Тайсън: Нямаше да се справя в UFC, защото там се настъпват по краката

Майк Тайсън: Нямаше да се справя в UFC, защото там се настъпват по краката
Публикувано на: Септември 26, 2019 в 04:00 ч
Легендарният шампион Майк Тайсън без съмнение е един от най-великите боксьори в историята на спорта. Той държи рекорда за най-млад световен шампион в тежка категория и печели титла само на 20 години, 4 месеца и 22 дни. В своята кариера той записва 50 победи, от които 44 с нокаут, а загубите са 6 и 2 от битките му са обявени за несъстояли се.

Тайсън се оттегли от бокса през 2005 година, след като загуби от Kevin McBride и навлезе в серия от 2 поредни загуби. Наскоро той реши да отговаря на въпроси, които му бяха задавани от неговите фенове в социалните мрежи и ето какво сподели той за евентуална битка по правилата на ММА в UFC:



Аз съм голям фен на UFC и ги следя отблизо. Не знам как бих се справил в UFC. Няколко пъти гледах UFC и видях как определени бойци настъпват своите опоненти по краката, а аз имам най-лошите крака на света. Ако някой ме настъпи по крака, то аз на мига ще се предам.

Просто ще се предам и изобщо няма да се бавя. Мисля, че бях роден с тази сила в ръцете, но се развих чрез съветите на "Cus" D'Amato, който постоянно ми казваше да се движа и да удрям с лоши намерения. Не се храня с неща, които имат майка и баща. Храня се само с плодове и зеленчуци. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес