Зареждане

Майк Тайсън: Някакъв си Канело плаши Меси, но ще ме накара да се завърна!

Майк Тайсън: Някакъв си Канело плаши Меси, но ще ме накара да се завърна!
Публикувано на: Декември 1, 2022 в 00:00 ч
Легендарният боксьор Майк Тайсън коментира реакцията на Саул Алварес, който заплаши аржентинския нападател Лионел Меси.

Действащият безспорен световен шампион в супер средна категория заплаши Меси с бой, след като Лео стъпи върху фланелка на националния отбор на Мексико. Припомняме, че след мача между Аржентина и Мексико (2:0) на Мондиал 2022 Меси си размени фланелки с един от играчите на противника.

След това в интернет се появи видео от съблекалнята, на което се вижда как Лионел хвърли фланелката на Мексико на пода, а след това случайно я изрита обратно. Тази ситуация ядоса Алварес, който каза, че Меси "избърсал пода с фланелка на мексиканския национален отбор и знамето на страната".

Железният Майк се застъпи за Меси и сподели, че Алварес не трябва да го докосва, защото ще ги принуди да излезе от пенсия.

„Някой на име Канело заплаши Лионел Меси. Ако посмее да го докосне, ще трябва да се завърна на ринга след много години.“, написа Тайсън в социалните си мрежи.

Шансовете Алварез да направи нещо на Меси са минимални. Много бойци и футболисти се застъпиха за звездата на Аржентина. Канело загуби доста фенове с това свое непремерено изказване.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес