Зареждане

Майк Тайсън навит за боксов мач с братята Пол

Майк Тайсън навит за боксов мач с братята Пол
Публикувано на: Октомври 4, 2021 в 04:00 ч
Легендарният шампион в бокса Майк Тайсън се съгласи на боксов мач срещу братята Джейк и Логан Пол. Доста време Тайсън говореше, че не иска да участва в нещо такова, но явно си е променил мнението.

Железния признава, че това са битките за много пари и ако изкара 100 милиона долара, то той е готов да се пусне срещи интернет звездите. Преди няколко години двамата братя решиха да станат боксьори и събраха доста внимание.

Логан направи 2 битки със своя колега от YouTube KSI и записа равенство и загуба срещу него. Преди няколко месеца Логан се боксира с легендата Флойд Мейуедър и успя да изкара всички рундове с него.

Джейк от своя страна вече има 4 победи на ринга и успя да победи двама бивши ММА шампиони в лицето на Бен Аскрен и Тайрън Уудли. В своя подкаст Тайсън реши да спомене братята Пол и каза следното:

Разбира се, че ще се бия с братята Логан и Джейк Пол. Това ще бъде за много пари. Това е битката за пари. Тези битки са за големите пари. 

Братята Пол имат 75 милиона души, които ги гледат. 100 милиона долара за битка с Логан Пол ? Тези пари могат да направят всичко. 

Имат ли шанс Логан и Джейк срещу Тайсън ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес