Зареждане

Майк Тайсън: Можех да се бия в UFC

Майк Тайсън: Можех да се бия в UFC
Публикувано на: Септември 28, 2020 в 14:00 ч
Легендарният шампион в бокса Майк Тайсън вярва, че щял да има успех, ако се състезавал в ММА, а не в бокса. 54-годишния ветеран се готви за завръщане след 15 години извън играта, за да се боксира с Рой Джоунс. Двете легенди ще се сблъскат в края на ноември в САЩ, а Тайсън ще дари всички свои приходи за благотворителност.


Железния Майк никога не крил, че е запален фен на ММА и често се среща с бойци на UFC. В своята кариера на ринга Тайсън постигна огромни успехи и все още е най-младият шампион в историята на тежка категория. В интервю за TMZ, Тайсън отговори на въпроси за ММА и ето какво каза:

Нямам идея как щеше да протече моята кариера, ако бях започнал в ММА, вместо в бокса. Наистина съм запален по ММА. Можех да тренирам всичко и да имам защита от събаряния и борба. 

Щях да правя всичко, но веднага щях да се предам, ако ме настъпят по краката. Това ми е слабото място. Веднага ще се предам, ако го направят. 

Явно всеки има своето слабо място и при Майк са краката. Той със сигурност не би искал да влезе в клетката с Камару Усман, който в последната си битка се скъса да настъпва Хорхе Масвидал по краката. Щеше ли да стане Тайсън шампион в ММА ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес