Зареждане

Майк Тайсън и Джейк Пол се разбраха за показно във Вегас

Майк Тайсън и Джейк Пол се разбраха за показно във Вегас
Публикувано на: Януари 18, 2022 в 02:00 ч
Бившия безспорен шампион в тежка категория Майк Тайсън и звездата от YouTube Джейк Пол са дали устно съгласие да направят показно в Лас Вегас. Тайсън е на 55 години, а Пол е на 24 години, но явно огромната 31-годишна разлика във възрастта между двамата не им пречи. Според различни източници показното им ще бъде на стойност 36 милиона паунда.

55-годишният Майк се завърна през 2020 г. след 15-годишно отсъствие. Той премери сили с Рой Джоунс в показно в Лос Анджелис, което завърши с равенство. Пол от своя страна пожъна големи успехи миналата година. Джейк нокаутира Бен Аскрен и Тайрън Уудли, а медиите в САЩ го засипаха с награди. Проблемното хлапе заработи 40 милиона на ринга през 2021 година.

Говореше се, че Тайсън ще прави показно с Логан Пол през февруари, но явно Джейк ще му отнеме този шанс. По-малкия от двамата братя определено постигна повече неща в бокса от Логан, който дори няма победа на ринга.

Майк Тайсън е едно от най-големите величия в историята на бокса. Той е с рекорд 50-6-2 на ринга и спечели 44 от срещите си с нокаут. Тайсън все още държи рекорда за най-млад шампион в историята на тежка категория в бокса. Железния спечели първата си титла още на 20-годишна възраст.

Човек близък до преговорите разкри, че има устно съгласие от двамата, но сега трябва да се разберат за парите и другите подробности.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес