Зареждане

Майк Тайсън: Фюри ще нокаутира Усик

Майк Тайсън: Фюри ще нокаутира Усик
Публикувано на: Ноември 20, 2023 в 12:00 ч
Всичко беше подписано, потвърдено и обявено.

На 17 февруари ще се проведе голяма обединителна битка в Рияд, Саудитска Арабия. Taйсън Фюри ще се изправи срещу Александър Усик, а победителят от тази битка ще вземе у дома поясите в тежка категория на WBC, WBA, WBO, IBF и IBO. И за двамата бойци това е изключителна възможност да пренапишат историята

За Усик ще бъде още по-необикновено, тъй като той беше безспорен шампион в полутежка категория. Майк Тайсън е врял и кипял в бокса и играта му е позната до болка. Той прогнозира, че Фюри ще се затрудни сериозно с Франсис Нгану и позна. Сега Майк прогнозира победа с нокаут за Фюри в битката с украинеца.

„Очаквам с нетърпение тази битка, защото това е историческо събитие. В този случай обаче трябва да заложа на Тайсън Фюри, защото вярвам, че той ще натисне Усик със сила. Мисля, че разликата в теглото ще се окаже решаваща. Разбира се, може и да греша, но така се чувствам.

По-малките противници са трудни за битка, защото трудно се удрят. Те са по-малки, могат да бягат повече, могат да се движат по-добре и това е тактиката, на която Усик отново ще заложи. 

Мисля, че на Фюри ще му трябват няколко рунда, за да се приспособи към ритъма на опонента си. Той вероятно ще губи по точки, но тогава ще намери място за този свой удар. Ще бъде много трудно, но очаквам той да спечели с нокаут.“, прогнозира Майк пред Fight Hub TV.

Така ли ще се случи в битката им ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес