Зареждане

Майк Тайсън даде съгласие за боксов мач с Джейк Пол

Майк Тайсън даде съгласие за боксов мач с Джейк Пол
Публикувано на: Юни 21, 2022 в 02:00 ч
Майк Тайсън заяви, че боксов сблъсък със звездата oт YouTube Джейк Пол трябва да се случи тази година. 

Докладите сочат, че Пол се е съгласил да се изправи срещу легендарния боец от тежка категория в битка миналата година. За съжаление не видяхме такава битка през 2021 година. Тайсън разкри, че възнамерява да проведе разговори с Пол, след като Джейк заяви, че такова показно може да генерира приходи до 300 милиона долара. 

Сега Тайсън добави още масло в огъня, като призна, че всичко е възможно, когато го питаха за мач с Пол. 

„Всичко е възможно, но трябва да се случи тази година. Това може да бъде много интересно. Пол е достатъчно квалифициран и ще му отдам уважение, защото той печели. 

Дори ако Джейк се бие с бойци, които не са предназначени да бъдат достатъчно добри, те пак трябва да го бият, но не могат. Той бие хора, които всъщност не трябва да бие, така че трябва да му отдадете дължимото. 

Пол се справя добре. Този човек има 7 милиона души, които го следват всеки път, когато се бие. Световните шампиони нямат толкова много хора, които ги следват, така че това, което прави за бокса е сензационно. 

Никой не трябва да го мрази. Джейк помага на всички да получат пари, така че защо хората са му сърдити ?“, отговори Тайсън на въпрос за сблъсък със звездата от YouTube в шоуто на Джими Кимел. 

Ще я бъде ли такава среща ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес