Зареждане

Майк Тайсън: Бял човек ме научи как да чукам посетителки в затвора

Майк Тайсън: Бял човек ме научи как да чукам посетителки в затвора
Публикувано на: Септември 8, 2022 в 09:00 ч
Толерантността не е за Майк Тайсън.

Въпреки че политическата коректност и расовата толерантност са в САЩ от много години, старият Железен Майк не се интересува много от всичко това. Боксовата легенда разделяше хората по цвят на кожата преди 30 години, 20 години, 10 години и продължава да го прави и сега.


Но Тайсън не винаги е ядосан на белите хора. Веднъж, в разговор в YouTube за канала Opie Radio, той похвали бял човек, че е умен. Въпросният човек го научил как да прави секс с посетителки в затвора, без да се разкрива пред камерите.

„Спомням си един бял мъж в затвора. Винаги има един бял мъж зад решетките, който е разбрал цялата тази затворническа система. Той дойде при мен и ми каза какво трябва да направя.

Каза ми, че трябва да направя дупка в гащите за пениса си и така ще чукам посетителките на среща в затвора. Той ми обясни всичко. 

Жената, която идва на посещение трябва да седне на колената ми, а аз няколко пъти ще вляза в нея. След това тя става и продължаваме да си говорим. След време тя отново небрежно сяда. 

Това е причината белите да управляват тази държава. Само те могат да измислят тези глупости. Всичко, което имаш идва, защото си работил като роб за него.", сподели Тайсън.

През 1992 година Тайсън е признат за виновен по обвинението в изнасилване и осъден на 10 години затвор. Излежава 4 зад решетките.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес