Зареждане

Майк Тайсън беше забелязан в инвалидна количка на летище

Майк Тайсън беше забелязан в инвалидна количка на летище
Публикувано на: Август 20, 2022 в 12:00 ч
Легендарният американски боксьор Майк Тайсън беше забелязан в инвалидна количка на летище в Маями, което накара мнозина да се усъмнят в здравето му.

Вижте още - Майк Тайсън: Съвсем скоро може да умра​​​

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория е един от най-емблематичните спортисти в този спорт. В разцвета на Тайсън повечето от битките му завършваха с падане на опонента му на земята. Боксовата икона е само на 56 години, но наскоро каза, че времето му наближава.


Наскоро Майк беше видян с бастун, тъй като се нуждае от помощ, за да ходи правилно, което вече предизвиква безпокойство у феновете му. Говори се, че Майк основно страда от проблеми с гърба. От няколко месеца здравето на Тайсън се влошава, според няколко американски медии. 

В една от последните си изяви Тайсън сподели, че вижда петна по лицето си в огледалото, което му подсказва, че смъртта скоро може да го посети. Да се надяваме, че Тайсън ще бъде жив и здрав още дълги години.

Майк е най-младият шампион в историята на тежка категория, след като печели световната титла на WBC на 20-годишна възраст. По време на престоя си в затвора (1992 – 1995) приема Исляма и носи арабското име Малик Абдул Азиз.  






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес