Зареждане

Майк Пери с медицинска забрана след нокаута на Тиаго Алвеш... но обещава да се върне скоро

Майк Пери с медицинска забрана след нокаута на Тиаго Алвеш... но обещава да се върне скоро
Публикувано на: Май 1, 2024 в 07:07 ч
Звездата в бокса с голи ръце Майк Пери обещава да се върне на ринга по-скоро, но може да се наложи да почака, след като получи медицинско  отстраняване след двубоя.

Пери вече се готви за масов сблъсък с Дарън Тил, както и се заиграва с идеята да се изправи срещу Дилън Данис, докато търси следващите си ходове. След като напусна UFC и веднага постигна победа в Triad Combat в края на 2021 г., той се премести в BKFC, където е непобеден с 5-0.

Откакто се премести в кръглия ринг на BKFC , Пери се превърна в един от най-вълнуващите бойци в бойните спортове. Той дори е набелязан за битки и срещи с хора като Логан Пол и Конър Макгрегър, тъй като звездата му продължава да изгрява.

Пери направи вълна от емоции с победата си над Тиаго Алвеш с едноминутно спиране, което изпрати бразилската ММА легенда в пенсия от бойните спортове. Той веднага взе микрофона, за да призове за двубой с дългогодишния си съперник Тил, а сега обмисля и други варианти.


В нов пост в Инстаграм той се закани, че може да се срещне с Дилън Данис месеци след като първоначално се изправи срещу черния колан по джиу-джицу. Двамата почти щяха да се бият на премиерната карта на Misfits Boxing, когато Данис се изправи срещу Логан Пол през октомври миналата година, а Пери се претегли като резервен съперник.

С когото и да се бие, звездата на BKFC вярва, че това ще стане скоро.

"Историята тепърва започва сега, когато се изградих в правилната позиция", написа той към края на дългата си публикация в Instagram днес. "Благодаря на всички! Бърз обрат и скоро трябва да има новина за голямо събитие".

Майк Пери е с 60-дневно медицинско отстраняване след победата на Тиаго Алвеш

Двубоят на Пери и Алвеш се състоя на голямото събитие на BKFC "Knucklemania" в събота вечер. Това беше първото голямо събитие по бокс с голи ръце в Калифорния, откакто този спорт беше легализиран по-рано тази година.


Алвес вече се оттегли от битките, но също ще бъде отстранен за 45 дни с 30 дни забрана за контакт, след като беше победен. Периодът на безконтактност на Perry подлежи на лекарски преглед и може да бъде намален.

Майк Пери сипе похвали към треньора, който е променил живота му

След като легендата на UFC Чаел Сонен го определи като "най-доминиращия спортист в спорта", Пери изрази благодарността си към новия си екип. Той се прочу с това, че в един от двубоите в UFC се биеше без ъгъл, освен с приятелката си, но сега има треньор, който го е превърнал в топ боксьор с голи ръце.

Сонен отбеляза, че трансформацията му изглежда е станала без никакъв принос от новия екип, но Пери оспори това, като написа в Instagram:

"Нека се знае, че Джеймс Тейлър и Teknique Boxing са мястото, където ме тренират."

"Аз и Бог събрахме този отбор, съпругата ми Латори Пери е толкова силна психически и не приема никакви глупости от мен и очаква най-доброто от мен и аз съм благословен, че я имам. Треньорът Джей Ти е също толкова запален по следата, която ще оставим, колкото и аз, иска да ми помогне да се защитя по най-добрия начин и го обичам като собствен брат.

"Мениджърът ми е като брат за мен, който е готов да рискува собствения си задник, за да ми осигури възможности и да ми даде шанс с корпорацията, която също се изложи на риск с шансовете, които ми даде BKFC, моят приятел Дани Мозаик, който реши да използва таланта си за заснемане на кадри и иска да бъде близо до действието, за да получи най-добрия кадър.

"Всичко това е свързано със страхотна група от роднини и вярващи, които са познали борбата с трудностите в живота и могат да се застъпят за това, че съм готов да се боря, за да променя бъдещето на семейството си и на много млади мъже, които гледат на мен като пример, така че трябва да представям какво е да си истински мъж ден след ден."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес