Зареждане

Макгрегър: Фюри може да победи Уайлдър, но не сме си говорили

Макгрегър: Фюри може да победи Уайлдър, но не сме си говорили
Публикувано на: Януари 16, 2020 в 11:40 ч
Конър Макгрегър изглежда е фен на Тайсън Фюри и залага за него при реванша му с Дионте Уайлдър.

Уайлдър и Фюри стигнаха до спорно равенство през декември 2018-та. Реваншът им е насрочен за 22-ри февруари в Лас Вегас.

Фюри вярва, че е бил ограбен от това решение, а Уайлдър счита, че отброяването при нокдауна на опонента му не е било правилно и трябвало да спечели с нокаут.

"Фюри направи добра битка. Дионте е много силен боец. Но мисля, че ако психиката му е силна и се движи по ринга, Фюри ще вземе победата."

В няколко интервюта Фюри сподели интереса си за преминаване към ММА. Той дори заяви, че е говорил за подготовката си с Макгрегър, който му е предложил услугите си като треньор.

Вижте също: Тайсън Фюри ще приеме офертата на Конър Макгрегър да тренират за ММА

Според Макгрегър обаче двамата изобщо не са се чували.

"Знам, че Тайсън говори много за това... Той твърди, че сме говорили и че ще го тренирам. Никога не съм говорил с Тайсън през живота си, но историята е интересна и затова не съм я оспорвал. Харесвам го. Той е страхотен боксьор. Може би най-добрия натурален боксьор в тежката категория, така че може и да го тренирам.

Няма да му държа лапи, но ако иска да бъде трениран от мен, трябва да го видя в спаринг с някой от тежката категория. Искам да видя какви позиции заема. Искам да видя как се справя с ударите с крака. Искам да го видя на земята. Мога да му дам много насоки.

Забавно е как казва, че сме говорили, че сме се прегръщали... Никога не съм говорил с Тайсън през живота си. Той е луд човек. Радвам се, че ще бъде край Октагона в UFC 246."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес