Зареждане

Мачовете на Кубрат Пулев на профиринга пряко по "Нова Спорт"

Мачовете на Кубрат Пулев на профиринга пряко по "Нова Спорт"
Публикувано на: Март 25, 2011 в 14:00 ч

"Нова Броудкастинг Груп" постигна споразумение с "Кентаро", водещата европейска агенция за спортни права, за излъчването на висококачествен професионален бокс. Така в продължение на следващите три години до 2013 година "Нова Спорт" и "Диема" ще излъчват най-доброто от света на бокса. 

Като част от дългосрочния си договор Нова Спорт и Диема ще излъчат и най-добрите боксови срещи, които ще бъдат разпределени по 12 за всяка година.


Нова Спорт ще бъде първата българска телевизия, която ще излъчи пряко професионалните битки на едно от най-големите имена в родния бокс - Кубрат Пулев. "Кобрата" вече премина при професионалистите през 2009 г. и натрупа 11 победи, 5 от които с нокаут от 11 мача в своята профикариера.

 

Първата боксова галавечер в ефира на Нова Спорт ще бъде на 2-ри април директно от Хале, Германия, където главният двубой е между световния шампион при полутежките във версия Световна боксова организация и представител на домакините Марко Хуксрещу бившия шампион във версия Световен боксов съвет Джакобе Фрагомени от Италия. Освен тях, на ринга на стадион "Гери Вебер" ще се качат шведът Роберт Хелениус и германците Артур ХайнТомас Улрих, Дъстин Диркс и Доминик Бритч.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес