Зареждане

'Локомотив' София с отборната титла при юношите

'Локомотив' София с отборната титла при юношите
Публикувано на: Октомври 22, 2021 в 17:11 ч
Източник: БФ Бокс
„Локомотив” София спечели втория кръг на Държавното лично отборно първенство по бокс за юноши. „Железничарите” излъчиха общо 5 шампиона на турнира, който се проведе в Горна Оряховица. Така те спечелиха и отборната титла за тази година.

Първенството премина при сериозен интерес, като участие в него взеха цели 127 боксьора от 37 клуба от страната. Талантите на „Локомотив” София достигнаха до 5 златни и 2 сребърни отличия, като те имаха и най-много представители – 12. С титли за „железничарите” се поздравиха Александър Александров (50 кг), Петър Арсовски (52 кг), Константин Костов (57 кг), Тони Илиев (60 кг) и Жан-Божидар Сидеров (75 кг).

На второ място в подреждането във втория кръг се нареди „Юнайтед” Пловдив. Отборът излъчи трима шампиони, в лицето на Мартин Колев (44 кг), Евелин Колев (46 кг) и Атанас Кръстев (+80 кг), с което събра 14 точки. Със същия актив, но с един златен, един сребърен и 2 бронзови медала се поздрави БК „Русе”. Шампион за русенци стана Красимир Павлов (70 кг).

С представянето си в Горна Оряховица боксьорите на „Локомотив” София осигуриха на клуба и титлата в крайното подреждане на Държавното отборно първенство. „Железничарите” стъпиха на върха с 67 точки, като изпревариха ЦСКА, който остана втори с 33, а третата позиция е за БК „Русе” с 29 пункта.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес