Зареждане

Логан Пол: Канело завижда, защото ще се бия с Флойд Мейуедър

Логан Пол: Канело завижда, защото ще се бия с Флойд Мейуедър
Публикувано на: Декември 28, 2020 в 14:00 ч
Преди седмица Канело Алварес реши да коментира братята Логан и Джейк Пол, които влязоха с гръм и трасък в бокса. Двамата влогъри може и да нямат общо 5 битки на ринга, но това не им пречи да привличат огромно внимание към себе си. Джейк си уреди боксова среща с Бен Аскрен, а неговия брат Логан ще направи показно с легендарният Флойд Мейуедър през февруари.

Алварес не се трогна от това и сподели, че нещата, които правят братята Пол в бокса е неуважение към играта и не би се съгласил на боксова среща с тях. През 2013 година Канело имаше шанс да влезе в историята и да победи Флойд Мейуедър, но се провали и загуби с решение. Сега Логан Пол получава шанс да изгрее и вярва, че Алварес му завижда. Ето какво сподели Пол в интервю за Канело:

Канело Алварес не беше ли този, който два пъти беше хващан със стероиди ? Говори, че аз съм бил неуважителен към бокса. Ами какво да кажем за боец, който не следва правилата ? Майната му на Канело. 

Мисля, че той ми завижда, защото имаше шанс да победи Мейуедър, но загуби. Това е единствената му загуба. Аз получавам шанс да направя това, което Канело не успя. 

Ще успее ли да направи нещо Пол срещу Флойд ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес