Зареждане

Логан Пол: Флойд Мейуедър е скапана отрепка

Логан Пол: Флойд Мейуедър е скапана отрепка
Публикувано на: Февруари 13, 2022 в 05:26 ч
Звездата от YouTube Логан Пол е бесен на боксовата легенда Флойд Мейуедър. Младата американска звезда твърди, че "Money" все още не му платил нито цент за битката им през 2021 година.

Двамата се биха през юни 2021 година във Флорида. Срещата им продължи 8 рунда, след което не беше излъчен победител.

Джейк Пол разкри, че преди седмица делото е стартирало. Това обаче не е вярно, защото самият Логан го опроверга. Дело все още няма, но той планира да съди Флойд и няма да го остави просто така. Лошото на съдебните дела е, че нещата се протакат, а адвокатите прибират повечето пари.

Флойд е сред най-богатите боксьори в историята и дължи на Логан между 5 и 10 милиона долара. Срещата между двамата продаде 1 милион платени гледания. В интервю за TMZ Логан сподели:

Да, ще се бия пак в бокса. Хората, които имат компания за промотиране контролират потока на парите. Това беше грешката ни. Все още не съм завел дело, но ще го направя. Това все пак е Флойд Мейуедър. 

Преди битката правихме едни неща, а след нея един вид сами се простреляхме в крака. Той е скапана отрепка и сега вече знаем това. Тези, които се бият с него трябва да знаят това. 

Не му позволявайте да контролира парите. Да, той иска пак да се бие с мен и се свърза с нас. Може да го духа.

Ще си получи ли Пол парите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес