Зареждане

Linares: Уверен съм, че мога да победя Lomachenko

Linares: Уверен съм, че мога да победя Lomachenko
Публикувано на: Февруари 20, 2018 в 09:29 ч

Jorge Linares, който притежава WBA титлата в лека категория, има планове за бъдещето - иска да се бие с двукратния златен олимпийски медалист Vasyl Lomachenko.

Lomachenko се очаква да се завърне на 12-ти май, но може датата да бъде променена, тъй като промоутърът на Linares има планове за същия ден, но с друга телевизия.

Linares обаче не се вълнува от промоутърските проблеми - той просто иска да се бие, както споменава и в наскорошно интервю:

"Не ме интересуват телевизиите, искам да се бия."

"Говори се за датата - 12-ти май в Ню Йорк. За мен ще бъде чест. Най-големият проблем е датата и по коя телевизия да се излъчва. Lomachenko иска срещата, аз я искам, промотутърите я искат - проблемна е само датата."

Linares е значително по-голям, но навярно феновете ще очакват Lomachenko да победи.

"Всичко е въпрос на възможности и колко подготвен е човек. Обичам да се бия с левичари, не ме объркват. Уверен съм, че мога да го надвия. Побеждавал съм левичари, защо не и този път?"

Както са тръгнали нещата, изглежда Lomachenko все пак ще се завърне на 12-ти май, като новокоронованият WBO шампион Ray Beltran също има желание да се изправи срещу него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес