Зареждане

Кубрат Пулев: Тренирам здраво, защото не искам да се изложа пред България

Кубрат Пулев: Тренирам здраво, защото не искам да се изложа пред България
Публикувано на: Септември 3, 2018 в 19:22 ч
Кубрат Пулев се завръща за битка с Hughie Fury на 27 октомври в "Арена Армеец". Битката между двамата ще определи съперника на Антъни Джошуа за световната титла на Международната боксова федерация.

23-годишният Hughie Fury има само една загуба в 22-ата си двубоя при професионалистите и ще бъде един от най-сериозните съперници в досегашната кариера на Пулев. Британецът, който е братовчед на бившия шампион Tyson Fury, прие предизвикателството да гостува в София след отказите на Jarrell Miller и Dillian Whyte.

Ето и какво кажа Кобрата за предстоящата си битка с Fury:

Тренирам много сериозно за мача с Hughie Fury на 27 октомври в "Арена Армеец", за да не се изложа пред българската публика. Въпреки отказалите се противници успяхме да направим мача в България. Обичам всички хора, но кръвта ми е българска. 


Противникът е много сериозен, няма нищо общо с предишните съперници, които дойдоха в София. До мача има още 2 месеца, в които ще се подготвя както трябва. Може би Fury е бъдещето в тежката категория, но първо трябва да мине през мен, което няма как да стане. Имам много опит - над 300 аматьорски мача. Губил съм много пъти, не само от Klitschko. Взел съм си поуките 

За съжаление година и нещо не играх, но това се случи заради контузия. След възстановяването си бях готов, но заради отказите и правилата не се получи. С моя треньор продължаваме да работим. Има билети по 20 лева, което е цената на едно кино. Дори и пенсионерите могат да присъстват. Някои нямат пари и все се оплакват. Правим всичко това тук, дано хората го оценяват

Пожелаваме успех на Кубрат Пулев и се надяваме на 27 октомври да ни зарадва с победа.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес