Зареждане

Кубрат Пулев смята, че е по-добър от Джошуа, Уайлдър и Фюри

Кубрат Пулев смята, че е по-добър от Джошуа, Уайлдър и Фюри
Публикувано на: Декември 9, 2018 в 17:39 ч
Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев днес подписа с Bob Arum и промоутърската компания "Топ Ранк". Кобрата показа самочувствие и сподели, че има 5-6 много силни боксьори след оттеглянето на Wladimir Klitschko, но Кобрата заяви, че е по-добър от тях. Кубрат загуби с нокаут преди 4 години от Klitschko, което е единствена загуба с него в професионалната му кариера.


Ето какво сподели пред медиите Кобрата:


Много съм щастлив да съм тук и да работя с "Топ Ранк". Започвам да тренирам тук и мисля, че ще имаме голямо бъдеще заедно", заяви родният боксьор при подписването на договора си с американскаат промоутърска компания. След ерата Klitschko сега е много интересно. Имаме 5-6 топ боксьори. Аз съм тук, ще се бия тук. 


През следващата година ще се опитам да стана световен шампион тук. Джошуа, Фюри са добри боксьори. Тайсън, не Хюи. Защото аз победих Hughie Fury , може би следващия път – Tyson. И Joshua, и Fury са добри боксьори. Wilder също е добър, но няма толкова добра техника. Мисля, че аз съм по-добър 


Bob Arum сподели, че очаква Пулев да стане световен шампион през 2019-а година и обяви, че работят по организирането на мач на Кобрата до три месеца.


Запомнете този ден, защото през 2019-а ще видите нов световен шампион, каза 87-годишният американец.










Bob Arum очаква световна титла през 2019 година за Кубрат Пулев.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес