Зареждане

Кубрат: Ако съм на мястото на Кличко, ще играя реванш с Джошуа

Кубрат: Ако съм на мястото на Кличко, ще играя реванш с Джошуа
Публикувано на: Юни 20, 2017 в 06:59 ч
Източник: novsport.com
„Ако съм на мястото на Кличко, ще играя реванш с Джошуа, но аз съм друго.”

Това коментира боксьорът Кубрат Пулев, след като взе участие в шахматна среща със световния шампион по шахмат Анатолий Карпов, съобщава novsport.com.
 
„Чакаме да видим какво ще реши Кличко. Дали ще играят, или няма да играят. След това да видим как ще се развият нещата. Готов съм да играя, а вариантите каквито и да са, аз искам да играя и въпросът е да се изтренирам, да бъдат кондиционно добре. Смятам, че съм подготвен, достатъчно силен да побеждавам“, заяви Пулев, цитиран от Агенция „Фокус“.

По думите му тези дни трябва да се разбере дали ще се играе реваншът между Кличко и Джошуа.
 
„До 10-15 дни трябва да се разбере, защото има правила. Международната федерация чака Кличко да отговори дали ще има реванш или не. Аз съм балансиран, уравновесен и доста стабилен. Имам време да изчакам, мога. За мен не е проблем и при единия вариант да изчакам до февруари-март, и при другия, ако позволят, ако не играят с Кличко, да играя директно с Джошуа. Това също не ми е проблем. Бокс е, всичко се случва. Например, на една по-голяма аркада може да се спре мачът, ако не говорим игрово за сила. Кличко може да си е взел поуките и да играе. Всичко зависи от него, от неговата психика, от неговия тим“, каза още Кубрат Пулев.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес